Flormelis
Her kan du finde en masse lækre opskrifter med flormelis. Det er faktisk en form for sukker. Det er blot produceret på en anden måde. Rent faktisk så bliver det lavet af sukker. Men det kommer til at se sådan ud, fordi at det bliver helt fintmalet.
Mange af os kender nok til flormelis, da man bruger det, når man skal lave en helt klassisk glasur med vand. Der er dog også flere kage eller småkager, hvor du med fordel kan bruge det. Nogle kager man spiser skal også have et lag flormelis drysset ud over sig for at give den sidste gode smag til kagen.
-
Citron Cheesecake med hvid chokolade
-
Kransekagestykker
-
Glasur med æggehvide
-
Risalamande cheesecake i glas
-
Mørdej
-
Bagte rabarber med mascarponecreme
-
Påskekage med citron
-
Napoleonshatte
-
Kransekage
-
Squashmuffins
-
Friterede hyldeblomster
-
Gulerodskage med ostecreme
-
Påskemuffins
-
Cheesecake med hindbærgelé
-
Kiksekage
-
Semlor
-
Croissant semlor
-
Kransekage tal
-
Gulerodsmuffins med ostecreme
-
Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme
-
Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum
-
Snebolde med marcipan og sprød sukkerskal
-
Chokolademousse med Baileys Salted Caramel
-
Hjemmelavede sukkerøjne
-
Studenterbrød
-
Brombærbomber i hvid chokoladeskal
-
Små mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs
-
Pæretærte med marcipan
-
Cheesecake-brownie med hindbærskum