Forårsløg
Forårsløg er en form for løg, men det bruges helt anderledes i madlavningen end eksempelvis hvidløg. Det er mest normalt, at man spiser dem rå. Desuden plejer man at skære dem i ganske fine skiver og drysse dem oven på en ret. Det kan eksempelvis være en god thai ret eller andet.
Smagen er meget frisk og ikke nær så stærk som i andre løg, vi kender. Du kan spise det meste af forårsløget - bare ikke bunden hvor rødderne sidder. Bunden af den er hvid og toppen er grøn. Mange vælger kun at spise det grønne, men du kan faktisk spise begge dele.
-
Cashew chicken
-
Æggekage
-
Forloren hare
-
Bløde tacos med pulled turkey
-
Pastasalat med karry
-
Poke Bowl med laks
-
Laksetatar med æble og avokado
-
Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
-
Panini med æg og bacon til morgenmad
-
Kylling i cremet peanut butter sauce
-
Cremet pastaret med kødboller, champignon og chili
-
Wok med kylling, rød karry og nudler
-
Asiatisk inspireret nudelsalat
-
Kyllingesalat med feta, avokado og pinjekerner
-
Thaikødboller i kokosmælk og rød karry
-
Oksekødsstrimler i wok med kokosmælk
-
Sprøde fiskepakker med ris og ærtepure
-
Cremet avokadopasta med kylling
-
Wok med kylling og friske grøntsager
-
Hjemmelavet sushi - maki og uramaki
-
Sværdfisk (blue marlin) med lækker sommersalat
-
Kyllingefrikadeller med gulerod og forårsløg
-
Frække deller med chili, lime og karry
-
Kylling i karry med mango