Gær
Her kan du finde en masse lækre opskrifter med gær. Det er et form for hævemiddel, der faktisk bliver kategoriseret som en svamp. Man bruger det primært, når man skal bage brød og boller. Det gør nemlig, at bollerne og brødet kan hæve op, så det bliver dejlig luftigt.
Der findes også tørgær, som kan holde sig i væsentligt længere tid. Begge dele kan man købe i butikkerne. Det mest almindeligt er dog det, der ligger på køl. Når du bruger frisk gær, må du endelig ikke bruge det i noget, der er mere end 37 grader. Så dør gærcellerne, og så kommer dit brød ikke til at hæve.
-
Øllebrødsboller
-
Brunsviger
-
Bananboller med chokolade
-
Briocheboller
-
Naanbrød med hvidløg
-
Fødselsdagsboller
-
Semlor
-
Mini pølsehorn
-
Chokoladeboller
-
Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
-
Hjemmebagte hotdogbrød
-
Koldhævede sprøde og saftige boller med hørfrø
-
Sprøde boller med masser af lufthuller
-
Kringle med remonce
-
Pølsehorn
-
Flettede flutes med solsikkekerner
-
Fastelavnsboller med remonce
-
Kanelsnegle
-
Gulerodsbrud
-
Grove pizzasnegle med skinke og ost
-
Foccacia
-
Perfekte hjemmebagte burgerboller