Honning
Som mange af os ved, så kommer honning fra bierne. Det er dem, der laver honningen over noget tid, og så bliver honningen høstet og kommes på glas. I Danmark har vi mange biavlere. Der er derfor rig mulighed for at få dansk honning.
Det er et naturligt form for sødemiddel, som man kan bruge i kager og boller. Det er også noget, du kan komme i en kop varm te, hvis du er ved at føle dig lidt sløj.
Du kan få en lidt mere flydende honning, der hedder acacie, og så kan du også få en mere fast form, som er den mere klassiske form.
-
Øllebrødsboller
-
Gomadressing
-
Mango lassi
-
Bananboller med chokolade
-
Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
-
Koldhævede sprøde og saftige boller med hørfrø
-
Sprøde boller med masser af lufthuller
-
Salat med røget laks, dild og syltede rødløg
-
Cremet sennepsdressing
-
Hurtig hjemmelavet granola på panden
-
Blomkålssalat med æble og radiser
-
Spidskålssalat med ærter og dijondressing
-
Spinatsalat med avokado, jordbær og honningristede valnødder
-
Rødkålssalat med honningmarinerede valnødder
-
Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler
-
Risfrikadeller med lun blomkålssalat
-
Kålsalat med kylling og peanuts
-
Kålsalat med appelsin
-
Laks med sesam og avokado-mangosalsa
-
Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær
-
Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær
-
Rødkålssalat med appelsin og granatæble
-
Grønkålssalat med granatæble & honningmarinerede valnødder
-
Græskarsalat med feta, pecannødder og honning/balsamico vinaigrette
-
Kyllingesalat med feta, avokado og pinjekerner
-
Jordbærsalat med honningmarinerede valnødder
-
Hjemmelavet müsli