Hvidløg
Hvidløg er en form for løg. Det er en plante, som rigtig mange bruger som en smagsgiver i deres mad. Det er faktisk blevet meget populært at putte et fed eller to i maden for at give lidt ekstra smag.
Det er også meget udbredt i indisk mad, at man bruger hvidløg for at krydre sin mad. Du kan eksempelvis lave naanbrød med hvidløg på. Der presser man det ned i smeltet smør, og så bliver det penslet på for at give en god smag.
Du skal opbevare det ved stuetemperatur og ikke i køleskabet. Hvis det har ligget der for længe, kan du opleve, at løget slår rødder. Der er det desværre blevet for gammelt, hvis det også er blevet grønt inden i.
-
Linselasagne
-
Vegetarisk one pot pasta
-
Cashew chicken
-
Forårsruller i airfryer
-
Rødvinsbraiserede svinekæber
-
Bruschetta
-
Pasta med græskar
-
Pad thai med rejer
-
Chili con Carne
-
Barbecue marinade
-
Butter Chicken
-
Tzatziki
-
Chicken Korma
-
Chicken tikka masala
-
Baba ganoush
-
Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
-
Græskarsuppe med hokkaido
-
Naanbrød med hvidløg
-
Osso Buco
-
Falafel
-
Tomatsuppe
-
Karrykål med oksekød
-
Vegetar pastaret med asparges og bagte grøntsager
-
Indisk dahl
-
Pasta alla Gin med grillet citron
-
Hvidløgssmør med persille
-
Grøntsagsfrikadeller med grønne bønner
-
Vegetarisk pastaret med citron og squash serveret med pære-rucolasalat
-
Squashfrikadeller (vegetariske frikadeller)
-
Hjemmelavet guacamole
-
Massaman curry (Massaman gai)
-
Lammekrone
-
Gullash
-
Grillet squash med olivenolie og hvidløg
-
Confit de Canard - confiterede andelår - pulled duck
-
Blomkålssauce
-
Knuste kartofler med hvidløg, rosmarin og parmesan
-
Paella med kylling og rejer
-
Rødbedehummus
-
Vegetarisk svampebourguignon
-
Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
-
Sprøde forårsruller med kylling