Ingefær
Ingefær kender mange efterhånden for de små stærke shots, der er gode at tage fra morgenstunden af. Det indeholder en masse C-vitamin og Calcium, som begge dele er gode for vores kroppe. Det giver en ret intens smag, og du vil derfor ofte ikke skulle bruge meget af det i din madlavning.
Når jeg selv køber det, så plejer jeg at skrælle den. Der er ikke noget farligt ved at spise skrællen, men jeg kan bedst lide, at den ikke kommer i madlavningen. Du kan skære skrællen af med en kniv også.
Her på siden finder du en masse lækre opskrifter med ingefær.
-
Ølkage
-
Julekage
-
Græskarkage
-
Squashmuffins
-
Butter Chicken
-
Chicken Korma
-
Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
-
Pebernødder
-
Brunkager
-
Indisk dahl
-
Svinemørbrad i karrysauce
-
Thai Beef Salad
-
Kålsalat med kylling og peanuts
-
Orientalsk kylling i karry med mandler og mandariner