Mandler
Mandler er super lækre, og kan bruges på mange forskellige måder. De fungerer super godt i salater, hvor de lige kan blive ristet af på panden før. En klassisk lille snack er mandler, der ligger i en saltlage, og som får en tur i ovnen. De er farligt gode.
I juletiden kan man dufte en helt bestemt duft i mange gågader. Det er nemlig de brændte mandler. Dem kan man heldigvis også lave derhjemme selv, og det har jeg også en opskrift på.
Brug dem i en masse madlavning og ikke mindst i meget bagværk og mange desserter.
Her finder du mine opskrifter, der indeholder dem.
-
Islagkage med karamel og chokolade
-
Rosenkål med mandler og appelsin
-
Risalamande cheesecake i glas
-
Risalamande cheesecake
-
Risalamande
-
Saltmandler i airfryer
-
Spidskålssalat
-
Chicken tikka masala
-
Påskeæg med nougatkrokant
-
Daim islagkage
-
Semlor
-
Croissant semlor
-
Finskbrød
-
Jødekager
-
Brunkager
-
Brændte mandler
-
Vaniljekranse
-
Stenalderbrød af nødder, kerner og frø
-
Rocky road med kokosmarcipan, skumfiduser, mandler og ruby chokolade
-
Cheesecake ala mande
-
Pæretærte med marcipan
-
Hurtig hjemmelavet granola på panden
-
Dadelkugler med peanut butter
-
Salat med bagte gulerødder og saltmandler
-
Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler
-
Risfrikadeller med lun blomkålssalat
-
Mini æbletærter med crumble
-
Kålsalat med appelsin
-
Lakridskranse
-
Bananbrød
-
Bananmüsli
-
Müslibar fyldt med nødder og kerner
-
Pesto med soltørrede tomater og mandler
-
Mandelsmør
-
Nøddepaneret slethvar med ovnbagte rodfrugter
-
Æbletærte med kanel og mandler
-
Spinatsalat med jordbær og grønne asparges
-
Nougatmandler
-
Skyr is med rabarber og mandelmarengs
-
Bønnesalat med mandler og parmesan
-
Rødspættefileter i fad med spidskål & mandler
-
Ristede chokolademandler