Marcipan
Marcipan er noget, som man kan spise året rundt, men som for mange hænger sammen med julen. Når man laver en god mazarinkage, skal man eksempelvis bruge noget revet marcipan til kagen. Du skal også bruge det, hvis du laver træstammer eller andre lækre sager.
Vidste du godt, at det faktisk er lavet af mandler? Det er altså muligt at lave sin egen udgave af det i køkkenet, hvis du vil prøve det. Du skal også tilsætte almindelig sukker, og så bliver det virkelig lækkert.
Brug det også til at lave dit eget konfekt i julen. En kombination af marcipan, nougat og chokolade er virkelig lækkert.
-
Enhjørningkage
-
Kransekagestykker
-
Citronkage med birkes
-
Sommerkage med bær
-
Påskekage med citron
-
Napoleonshatte
-
Kransekage
-
Mazarinkage med jordbær-rabarber mousse
-
Rabarbercrumble
-
Påskeæg med nougatkrokant
-
Opskrifter på påskeæg
-
Kransekage tal
-
Hjemmelavede flødeboller med karamel, marcipanbund og mørk chokolade
-
Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme
-
Snebolde med marcipan og sprød sukkerskal
-
Rocky road med kokosmarcipan, skumfiduser, mandler og ruby chokolade
-
Små mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs
-
Pæretærte med marcipan
-
Påskeæg med cappuccino og karamel
-
Kringle med remonce
-
Påskeæg med skovbærmarcipan
-
Påskeæg med marcipan og hindbærganache
-
Mozartkugler
-
Træstammer
-
Nøddemazarin
-
Rabarbertærte med marcipan og kokos
-
Jordbærkage med mazarinbund
-
Saftige kokosmakroner med marcipan og chokolade
-
Fastelavnsboller med remonce
-
Marcipankugler med lakrids & hvid chokolade
-
Æbletærte med marcipan, mandler & kanel
-
Hjemmelavede flødeboller med nøddebund