Ost
Hvis der er én ting vi danskere kan lide, så må det næsten være ost. Vi har en lang tradition i Danmark for at bruge det i vores madlavning, og vi kan spise det til ethvert måltid. Om morgenen kan en god skive være godt på en bolle eller et stykke rugbrød. Det kan også være, at man bruger en god mozzarella i strimler oven på lasagnen. Du kan også bruge en feta i en salat. Mulighederne for at bruge råvaren er mange, og de bliver alle sammen produceret på forskellig vis.
Her på siden kan du finde forskellige opskrifter med ost i mange forskellige variationer.
-
Toast med æg
-
Nachos med kylling
-
Quesadillas med kylling
-
Bløde tacos med pulled turkey
-
Kyllingelasagne med spinat, hytteost & bechamelsauce
-
Pasta med blåskimmelsauce, ruccola og valnødder
-
Mornaysauce
-
Grillet aubergine med smeltet ost og tomatsalsa
-
Rugbrødssandwich med skinke, ost og hummus
-
Chiavaffel med ost, ruccola og parmaskinke
-
Lasagne med kylling, grøntsager og hytteost
-
Grove pizzasnegle med skinke og ost
-
Fyldte pandekager med spinat, skinke og parmesan
-
Fyldte pandekager
-
Mexicansk pastaret