Piskefløde
Piskefløde er et meget fedtholdigt mejeriprodukt på hele 38% fedt. Mange tænker nok mest på flødeskum, når det hører ordet. Hvis man pisker fløden længe nok, så bliver det til sidst til en flødeskum. Den kan man putte på sin lune kakao eller ovenpå en god æblekage.
Man kan også bruge fløden til en lang række retter i det salte køkken. Når man skal lave en god, fed sauce kan man vælge at bruge piskefløde. Så bliver sovsen god og tyk. Man kan bruge den som jævner i retter, hvor der skal bruges fløde, så retten bliver dejlig cremet.
Bliv inspireret til opskrifter med piskefløde her på min hjemmeside.
-
Kalkun sovs
-
Lagkage med jordbær og creme
-
Citron Cheesecake med hvid chokolade
-
Fastelavnsboller med skildpadde®
-
Sellerisuppe
-
Risalamande cheesecake i glas
-
Risalamande cheesecake
-
Risalamande
-
Karamelsovs til risalamande
-
Peberkager
-
Julekage
-
Sommerkage med bær
-
Hjemmelavet softice
-
Bagte rabarber med mascarponecreme
-
Vegetarisk one pot pasta
-
Påske islagkage
-
Oreo is
-
Fastelavnsboller med karamel og hindbær
-
Pistacieis
-
Vandbakkelser
-
Blommetrifli
-
Pasta med græskar
-
Hjemmelavet Snickers is
-
Forloren hare
-
Mazarinkage med jordbær-rabarber mousse
-
Butter Chicken
-
Flødekartofler
-
Chicken Korma
-
Chicken tikka masala
-
Daim islagkage
-
Cheesecake med hindbærgelé
-
Semlor
-
Fastelavnsboller af wienerdej med konditorcreme og hindbærmarmelade
-
Skildpadde® islagkage
-
Croissant semlor
-
Chokoladekugler med karamel og Baileys
-
Kartoffel porre suppe
-
Andesovs
-
Chokoladetrøfler med karamel
-
Pebernødder
-
Havregrynskugler med rom
-
Hjemmelavet skildpadde® is