Porrer
En porrer er faktisk i familie med løgplanten, og det vil du også kunne se på bunden af den. Det er ikke altid, at den er med, når du køber den i supermarkedet - nogle gange er den del skåret fra.
Men den har nemlig også en smag, der godt kunne minde om løg, men den er meget mildere i det. Du kan bruge det i forskellige tærter, salater osv. Du kan spise det råt eller stegt på panden.
Her kan du finde en masse skønne opskrifter med porrer. Du kan eksempelvis prøve min opskrift på en lækker cremet suppe, hvor der er kartoffel i og sprød bacon på toppen.
-
Grøntsagstærte med hytteost
-
Sellerisuppe
-
Pastafad med kylling
-
Tomatsuppe
-
Kartoffel porre suppe
-
Kylling i fad med pikant ost
-
Hønsekødssuppe
-
Laks med porrer, dild og cremet mascarpone
-
Farserede porrer med ovnstegte kartoffelbåde
-
Kyllingefilet med lækkert grøntsagsfad
-
Kartoffel/porresuppe
-
Tunsteak med hjemmelavet pasta og grøntsager