Rødløg
Rødløg er i familie med de andre løg, som vi kender. Sådan et her er typisk lidt mindre end et almindelig hvid løg, men til gengæld er det mere lilla i det. Det er også det, der kendetegner det specifikke løg.
Smagen i sådan et rødløg er ikke nær så kraftigt, som det er i et almindeligt løg. Man kan godt få lidt tårer i øjnene, når man skærer det, men det er ikke på samme måde, som når man skærer et almindeligt løg.
Du kan bruge det i meget forskellig slags madlavning. Der er mange, der nyder at spise det råt oven på en lille blinis eller andet. Rå rødløg giver nemlig en dejlig smag.
-
Græsk salat
-
Grøntsagstærte med hytteost
-
Linselasagne
-
Quesadillas med kylling
-
Pad thai med rejer
-
Skinkesalat
-
Syltede rødløg
-
Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
-
Tunsalat
-
Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
-
Vegetar pastaret med asparges og bagte grøntsager
-
Tomatsalat med nektariner
-
Poke Bowl med laks
-
Grøntsagsfrikadeller med grønne bønner
-
Hjemmelavet guacamole
-
Massaman curry (Massaman gai)
-
Tacos med pulled chicken og æblesalsa
-
Salat med røget laks, dild og syltede rødløg
-
Pulled Duck Burger - Burger med confiteret and
-
Karry kartoffelsalat med tomat og kapers
-
Ølbraiserede svinekæber
-
Tomatsalat med avokado og feta
-
Lakseruller med avocadocreme
-
Laks med sesam og avokado-mangosalsa
-
Røde linser i tomat-kokossauce
-
Wok med oksekød og chilinudler
-
Broccolisalat
-
Kylling med grøntsager og pasta
-
Lækkert pastafad med bacon og svinekød
-
Primavera Pasta Amandine
-
Sværdfisk (blue marlin) med lækker sommersalat