Smør
Smør er noget af det, vi ofte bruger i vores madlavning. Det kan både bruges i det søde køkken, hvor man bager kager og boller, men det kan også bruges i det salte køkken, hvor man kan stege i det.
Helt basalt er smør lavet af piskefløde, og du kan faktisk selv lave smør, hvis du har lyst til at kaste dig ud i det. Man laver det ved at piske fløde i lang tid, indtil at der bliver skilt væske fra. Så kan man presse resten af det sammen, så det bliver til det færdige produkt.
Du kan lave forskellige former for kryddersmør såsom denne hvidløgssmør med persille, der er god som tilbehør til brød. Ellers smager den helt almindelige med salt også godt.
-
Kalkun sovs
-
Citron Cheesecake med hvid chokolade
-
Citronkage med birkes
-
Rosenkål med mandler og appelsin
-
Risalamande cheesecake i glas
-
Gammeldags æbleskiver
-
Risalamande cheesecake
-
Den du ved nok kage
-
Blåbærcrumble i airfryer
-
Peberkager
-
Linselasagne
-
Julekage
-
Vegetariske boller i karry
-
Persillesovs
-
Sommerkage med bær
-
Mørdej
-
Bagte rabarber med mascarponecreme
-
Påskekage med citron
-
Påske cookies
-
Påske islagkage
-
Cookies i airfryer
-
Brunede kartofler
-
Napoleonshatte
-
Brunsviger
-
Vandbakkelser
-
Vafler
-
Squashmuffins
-
Mazarinkage med jordbær-rabarber mousse
-
Risotto med svampe, friske ærter og stegt torsk
-
Squashkage med ostecreme
-
Bedste brownies
-
Butter Chicken
-
Tarteletter med høns i asparges
-
Gulerodskage med ostecreme
-
Kanelkage
-
Rabarbercrumble
-
Kartoffelmos
-
Varme hveder
-
Briocheboller
-
Fiskefilet
-
Påskemuffins
-
Chokoladekage - super lækker, nem og svampet