Spidskål
Spidskål er et grønt, aflangt kål, der er i sæson fra maj til august. Rent faktisk kan spidskål både være grønt og rødt - ligesom med almindelig hvidkål og rødkål.
Jeg elsker især at spise det om sommeren. Når vi alligevel har gang i grillen, nyder vi, at vi kan smide et halvt eller kvart på grillen. Det smager super godt, og så er det rart at tilberede det på en anden måde, end så meget andet kål.
Man kan vælge at koge det eller servere det råt i salater.
Her kan du finde en masse opskrifter på særligt salater, der alle sammen indeholder spidskål.
-
Grøntsagstærte med hytteost
-
Forårsruller i airfryer
-
Spidskålssalat
-
Karrykål med oksekød
-
Poke Bowl med laks
-
Tacos med pulled chicken og æblesalsa
-
Salat med røget laks, dild og syltede rødløg
-
Spidskålssalat med ærter og dijondressing
-
Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
-
Stegt spidskål med parmesan
-
Sprøde forårsruller med kylling
-
Hotdog uden brød
-
Rødspættefileter i fad med spidskål & mandler
-
Coleslaw