Tomatpuré
Du har med garanti set tomatpure før. Det er rent faktisk bare rene tomater, der er blevet drænet og presset sammen. Man kan sige, at det er en form for tomat koncentrat. Der er derfor mange tomater i sådan en enkelt lille dåse.
Du kan bruge det, når du skal lave en god kødsovs. Der bruger man ofte både hakkede tomater og en smule tomatpure. Man bruger det for at give lidt ekstra tomatsmag til en ret, uden at det ændrer for meget ved konsistensen i retten.
Du kan få det i flere størrelser, alt efter hvor meget du skal bruge.
-
Linselasagne
-
Pasta med græskar
-
Chili con Carne
-
Butter Chicken
-
Chicken Korma
-
Chicken tikka masala
-
Kylling i fad med pikant ost
-
Mørbradgryde med bacon & cocktailpølser
-
Kyllingelasagne med spinat, hytteost & bechamelsauce
-
Pasta alla Gin med grillet citron
-
Gullash
-
Grøntsagslasagne med røde linser og grøntsager
-
Bøf Stroganoff
-
Vegetarisk svampebourguignon
-
Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
-
Svensk pølseret
-
Moussaka
-
Lasagne
-
Super lækker vegetarlasagne
-
Eksotisk kyllingegryde
-
Fyldte pandekager