Valnødder
Valnødder er en nød, der i særlig grad er i sæson fra august til oktober. Man plejer dog alligevel at kunne få dem hele året rundt. Man plukker nøden fra det flotte træ.
De har en meget dejlig smag. Derfor er de særlig velegnet til salater, hvor de kommer til sin ret. Man kan spise dem, som de er, eller give dem en lille rist på en tør pande. Udover at smage godt så pynter de også godt i en salat.
I denne sektion kan du finde en masse skønne retter. De har det tilfælles, at de alle sammen indeholder valnødder på den ene eller anden måde.
-
Squashmuffins
-
Squashkage med ostecreme
-
Stenalderbrød af nødder, kerner og frø
-
Julebrownies som rensdyr
-
Vegetarisk pastaret med citron og squash serveret med pære-rucolasalat
-
Talkage
-
Brombærbomber i hvid chokoladeskal
-
Spinatsalat med avokado, jordbær og honningristede valnødder
-
Rødkålssalat med honningmarinerede valnødder
-
Waldorfsalat
-
Pasta med blåskimmelsauce, ruccola og valnødder
-
Grønkålssalat med æble, appelsin og tranebær
-
Rødkålssalat med æbler, appelsin og tranebær
-
Rødkålssalat med appelsin og granatæble
-
Grønkålssalat med granatæble & honningmarinerede valnødder
-
Græskarsalat med feta, pecannødder og honning/balsamico vinaigrette
-
Citronfromage
-
Double chocolate chip cookies
-
Brownie med hvid og mørk chokolade
-
Hjemmelavet müsli