Hvis du er til kalkun, kan du også prøve min super hurtige kalkun pastaret.
Kalkun i karrykrydret kokosmælk med tomat
Justér antal2 portioner
Ingredienser
- 200 g kalkun i strimler, eller kylling
- 1 snackpeber
- (reklamelink)karrypulver
- 1 stor + 3 små tomater
- Citronsaft
- 1 lille dåse majs
- 1 lille dåse kokosmælk light
Sådan gør du
- Skær peberfrugt og tomater i små tern.
- Kalkunen/kyllingen skæres i tern eller strimler.
- Opvarm en wok eller stor pande, svits karryen og tilsæt kødet og lidt salt.
- Når kalkunen/kyllingen er brunet tilsættes peberfrugt og majs - efter lidt tid tilsættes tomaterne der hurtigt svitses. Kokosmælken tilsættes.
- Lad retten simre ca. 5 min og smag til med citron/lime.
Serveres med fuldkornspasta og evt. groft brød
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 portion | Kalorier: 377 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 25 g | Fedt: 16 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments