Kaninragout lavet i ovnen med kartofler, gulerødder, løg og svampe. Min opskrift på kaninragout er super nem! Det hele skal brune af på panden, i et ovnfast fad og så skal der hvidvin over. Herefter passer retten sig selv i ovnen til man skal spise.
Kaninragout
Justér antal2 personer
Ingredienser
- ½ kanin
- (reklamelink)olivenolie til stegning
- 150 g bacon i tern
- 1 stort løg i halve skiver
- 4 fed hvidløg, presset
- 4 gulerødder, i
- 400 g små nye kartofler, i kvarte
- 400 g champignoner, halverede
- 2-3 tsk timian
- Salt og peber
- 2 ½ dl hvidvin
- Grofthakket frisk persille
Sådan gør du
- Brun kaninstykkerne i olivenolie, krydr med salt og peber og læg den derefter til side i et ovnfast fad. Brun derefter baconen og fordel den oven på kaninen. Sauter løg og hvidløg, og tilsæt derefter gulerødder, kartofler og champignon. Krydr med timian, salt og peber. Bland det hele godt sammen og lad det stå på varmen et par minutter. Hæld derefter blandingen over i det ovnfaste fad og hæld hvidvinen over. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i cirka 55 min. Server med grofthakket persille over retten.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 954 kcal | Kulhydrater: 59 g | Protein: 76 g | Fedt: 37 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments