En dejlig varm suppe luner så godt i vinterhalvåret. Denne opskrift på kartoffel/porresuppe giver en lækker cremet suppe fuldt med grøntsager. Samtidig er den ultra nem at lave. Man kan med fordel bage noget lækkert brød til suppen. F.eks. disse lækre suppehorn.
Prøv også disse opskrifter:
Hønsekødssuppe | Fyldig grøntsagssuppe med blomkål, hvidkål og kartofler | Jordskokkesuppe med baconknas
Kartoffel/porresuppe
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 450 g kartoffel
- 1 løg
- 100 g porre
- 75 g gulerod
- 1 (reklamelink)hønsebouillon
- 1 (reklamelink)laurbærblade
- ½ liter vand
- 4 dl mælk
- salt
Sådan gør du
- Grøntsagerne hakkes og svitses i gryden.
- Bouillon, laurbærblad, mælk og vand tilsættes og grøntsagerne koges møre. Laurbærbladet fjernes og grøntsagerne blendes med en stavblender.
- Suppen smages til med salt.
- Serveres i en dyb tallerken, eventuelt sammen med nogle lækre suppehorn.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 243 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 8 g | Fedt: 5 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments