Kødsauce med hakket kylling og pasta
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 450 g hakket kylling, 3-6%
- 1 løg
- en dåse majs
- 1 dåse (reklamelink)hakkede tomater
- 140 g tomatpure
- 3 store gulerødder
- 1 rød chili
- 4 fed hvidløg
- 4 dl mælk
- 230 g champignon
- 1 (reklamelink)hønsebouillon
- basilikum
- paprika
- salt
Serveres med
- (reklamelink)pasta
Sådan gør du
- Løget hakkes eller blendes og brunes i en stor gryde, dernæst brunes kødet.
- Resten af ingredienserne tilsættes og saucen simrer i ca. 15-20 min.
- Serveres med kogt pasta.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 100 gram | Kalorier: 92 kcal | Kulhydrater: 13 g | Protein: 6.6 g | Fedt: 1.5 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skriv en kommentar