Kylling i champignon-fløde sauce
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 1 flaske Cremefine til madlavning 7%
- 2 Kyllingefileter
- 200 g Champignon
- 1,5 dl Fromage Frais
- 500 g kogt pasta
- Ketchup
- Salt
- Barbecuekrydderi
- Hvidløgssalt
- Oregano
- Persille
Sådan gør du
- Kyllingen skæres i strimler/tern og brunes på panden med salt og barbecue.
- Champignonerne kommes på panden og brunes.
- Cremefine hældes på panden. Der tilsættes lidt ketchup, hvidløgssalt og oregano.
- Fromage frais tilsættes og retten varmes igennem.
- Den kogte pasta kommes i, der røres rundt og retten er færdig.
- Pynt med persille.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 926 kcal | Kulhydrater: 103 g | Protein: 71 g | Fedt: 25 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
sussi skriver
Der står der skal barbarcue i men den står ikke under ingrediens liste???
Louise Dam skriver
Hej Sussi
Det må være en fejl. Det er tilføjet nu. Mange tak :-)
Annika skriver
Mums. Rigtig lækker! :)
Dog er vi ikke vilde med champignoners konsistent når de bliver tilberedt, men elsker den smag de bidrager med, så de blev bare pillet fra ved servering 😃
Louise Dam skriver
Hej Annika
Ja, det er jo lidt forskelligt om man bryder sig om champignoner når de er varme. De bliver jo lidt bløde i det :-)
Men dejligt I kunne lide retten.
Hilsen Louise