Kylling i karry er nok en af mine yndlingsretter. Især om vinteren er det helt fantastisk. Her har jeg lavet en lidt anerledes version af den almindelige kylling i karry. Der er tilsat både pastinak, æbler og ærter i saucen. Pastinakkerne gør at den lige bliver lidt mere mættende og æblerne giver den en lækker sødme. Server saucen med bulgur eller ris.
Kylling i karry med æbler og ærter
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 4 kyllingefileter, ca. 500 gram
- Olie til stegning
- salt og peber
- 1 lille knold ingefær, 15-30 g
- 1,5 spsk middelstærk karry
- 2 til 3 pastinakker ca. 300 g
- 2 æbler
- 2 spsk (reklamelink)æbleeddike
- 3 spsk (reklamelink)hvedemel
- 5 dl grøntsags- eller hønsebouillon
- 200 g ærter fra frost
Tilbehør
- Bulgur eller ris
Sådan gør du
- Brænd karryen af i olien, tilsæt så kyllingen i tern og brun den godt. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren fint, og kom den i gryden.
- Kom pastinakker i tern og æbler i både ned i gryden til kyllingen, og lad dem stege med i et par min. Hæld æbleeddike ved og lad det stege næsten væk. Drys mel ned i gryden, lad det stege med i 2-3 min., og hæld så bouillon på retten. Lad retten simre i 20 min., til kyllingen er mør – tilsæt de frosne ærter de sidste 3 min. af tilberedningstiden.
Server med den tilberedte bulgur eller ris. (følg anvisningen på pakken)
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 819 kcal | Kulhydrater: 68 g | Protein: 74 g | Fedt: 27 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Comments
No Comments