Denne super lækre variant af kylling i karry er meget nem at lave og er en helt perfekt hverdagsret. Den smager rigtigt dejligt, og de søde ferskner passer helt perfekt sammen med karrysaucen. Retten er helt sikkert også meget børnevenlig, da den er meget mild i smagen. Men kan eventuelt tilsætte mere karry, hvis der skal skrues op for smagen.
Prøv også min anden opskrift på kylling i karry med æbler og ærter, eksotisk kylling i karry eller kylling i karry med mango.
Kylling i karry med ferskner
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 2 store kyllingefileter
- 2 tsk (reklamelink)karrypulver
- 2 røde snack peberfrugt
- 4 forårsløg
- 1 stor dåse ferskner
- 1 dl ferskensaft, fra dåsen
- 1 (reklamelink)lille dåse kokosmælk, 165 ml
- 3 dl mælk
- ½ (reklamelink)hønsebouillon
- Maizenajævner
- Salt
Tilbehør
- Kogte ris
Sådan gør du
- Skær ferskenerne i både og fordel dem i et ovnfast fad.
- Skær kyllingen ud i strimler.
- Brænd karryen af i lidt olie/margarine.
- Brun kyllingen på panden.
- Hæld ferskensaften, mælken og kokosmælken på panden og tilsæt også ½ terning hønsebouillon.
- Jævn saucen lidt og lad den koge et par minutter.
- Imens skæres peberfrugt og forårsløg ud og fordeles over ferskenerne.
- Hæld saucen med kyllingen over i fadet og stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 20 minutter.
- Server retten med kogte ris.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 287 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 37 g | Fedt: 8 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Heidi Madsen skriver
Super lækker ret. Og meget nem at lave😊
Louise Dam skriver
Dejligt at høre :-)
Hanne Nielsen skriver
Lækker ret, men hvornår skal bouillon i retten?
Louise Dam skriver
Under punkt 5 - jeg retter det lige i opskriften :-)
Louise skriver
Mange tak Linette ;-)
Linette skriver
Virkelig lækker ret Louise!
Newyorkerbyheart skriver
Meget interessant med ferskner i retten :-)
Mange hilsner
Birthe
Louise skriver
Jeg synes næsten alt frugt er godt sammen med karryretter. Det passer bare så godt sammen.