Kylling i karry med mango
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 2 store kyllingefileter
- (reklamelink)karrypulver
- 1 tsk salt
- 1 løg, hakket
- 2 æbler, i tern
- 1 mango, i tern
- 3 tsk. mango chutney
- 1 stor dåse (reklamelink)kokosmælk
- ½ terning (reklamelink)hønsebouillon
- 1 dl vand
- 1 dl mælk
- maizena jævner
- 1 bundt forårsløg, i skiver
Serveres med
- 1 pakke frisk pasta
Sådan gør du
- Karryen brunes af.
- Løgene svitses og kyllingen brunes og saltes.
- Æble og mango tilsættes.
- Kokosmælk, bouillon, vand og mælk tilsættes og det får lov til at simre lidt.
- Jævnes evt. lidt med maizena jævner.
- Forårsløgene snittes og tilsættes lige inden det serveres med den kogte pasta.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 809 kcal | Kulhydrater: 132 g | Protein: 52 g | Fedt: 8 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Kyllingefilet skæres i tern eller strimler
Mango og æble skæres i tern
Kylling, løg, æbler og mango
Den færdige sauce
Louise skriver
Dejligt at høre. Syntes også selv det smagte dejligt :-)
Pernille (kims kusine) skriver
Hey louise. Jeg tillod mig lige at lave denne ret til aften, og jeg skulle hilse fra min mor og sige, at den godt nok smager godt, så før lån ;-) vi ses