Du vil måske også kunne lide min primavera pasta amandine eller kødsauce med hakket kylling og pasta.
Kylling med grøntsager og pasta
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 3 kyllingefileter
- 1 squash
- 250 g champignon
- 2 snackpebre
- 250 g spaghetti eller pasta
- 1 karton mornay sauce/bechamel sauce
- 1 (reklamelink)dåse hakkede tomater
- 4 gulerødder
- 1 rødløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Alle grøntsagerne skæres i mindre stykker og fordeles i et ovnfast fad. Bland grøntsagerne med de hakkede tomater og krydr med salt og peber. Skær kyllingefileterne i mindre stykker og brun dem på panden. Læg kyllingen ovenpå grøntsagerne. Fordel til sidst mornaysaucen over retten og sæt den i ovnen i ca. 30 min. Imens koges pastaen og det serveres sammen når retten er færdig.
Noter
Tip: Retten blev lidt flydende, så måske er det bedre at tilføje pastaen inden den kommer ind i ovnen, så pastaen kan suge noget af væden. Men selvom det var lidt flydende, smagte det super godt.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 713 kcal | Kulhydrater: 93 g | Protein: 66 g | Fedt: 8 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Mads skriver
Jeg har satte retten i ovnen for 10 min siden, men ved ikke hvor meget varme jeg skulle sætte ovnen på, så det blev 150 grader (varmluft), jeg den smagsprøve jeg tog lover godt.
Louise Dam skriver
Hej Mads
Håber det blev godt. Jeg kan godt se jeg har glemt at skrive grader på. Jeg vil tro jeg har haft den på 200 grader alm. ovn.
Louise skriver
Hej Bianca. Det var lækkert og dejligt med en masse grøntsager.
Bianca skriver
Det ser godt nok nemt og lækkert ud :D