Kylling med mozzarella serveret med lækre sesamkartofler er en super nem og lækker hverdagsret. Retten er nem og hurtig at lave, og den kræver ikke så lang arbejdstid i køkkenet.
Man bruger kyllingebryst, hvor der kommer skiver af frisk mozzarella i. Når kyllingen så kommer i ovnen smelter mozzarellaen, og det smager super godt!
Prøv også disse opskrifter:
Quesadillas med kylling og stegte grøntsager | Kylling med mandler og persille | Kylling med pesto og parmaskinke
Derudover har jeg lavet kartofler i ovnen med sesamfrø på. Her skal kartoflerne blot skrælles (hvis de blot har en fin skræl kan det undlades) og så skal de vendes med olie, sesamfrø og salt/peber. Herefter passer de bare sig selv i ovnen.
Kylling med mozzarella og sesamkartofler kan med fordel serveres med en lækker salat.
Kylling med mozzarella og sesamkartofler
Ingredienser
- 4 kyllingefileter
- 250 g frisk mozzarella
- 1 kg kartofler
- (reklamelink)olivenolie
- (reklamelink)sesamfrø
- salt
- peber
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne (hvis skrællen er tynd og fin kan du nøjes med at vaske dem) og skær dem i grove stykker. Læg kartoflerne i en bradepande, vend dem i lidt olivenolie og drys med sesamfrø, salt og peber. Sæt kartoflerne i ovnen ved 200 grader i cirka 50 minutter.
- Skær tre lommer i kyllingefileten og læg en skive mozzarella i hver lomme. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Sæt fadet i ovnen i cirka 25-30 minutter ved 200 grader.
- Jeg serverede retten med en lækker salat med mango og avocado, og en sauce.
Carsten skriver
Du måtte da gerne lige have fortalt hvordan og hvorledes du lavede salaten.
Louise Dam skriver
Jeg har mange opskrifter på salat her på siden man evt. kan bruge som tilbehør.
Kristina Lyberth skriver
Det ser totalt lækkert ud. Det laver jeg liige om lidt:)
Louise skriver
Dejligt du kunne lide opskriften, og min blog :-)
LeneM skriver
Jeg prøvede at lave retten i går og jeg må bare sige.. MUMS!