Herhjemme står den tit på kyllingefileter. Det er både nemt, sundt og så smager det også rigtig godt. Denne opskrift hører til en af de rigtig nemme. Du fylder dine kyllingebryster med lidt rød pesto og vikler parmaskinke omkring kyllingen. Derefter skal den bare i ovnen i 20 minutter. Imens kyllingen er i ovnen kan du lige nå at smække en lækker salat sammen og så er maden ellers klar på ingen tid.
Du kan også prøve at lave min kylling med mozzarella og sesamkartofler.
Kylling med pesto og parmaskinke
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 2-3 kyllingefileter
- 6 tsk rød pesto
- 6-9 skiver parmaskinke eller lignende
Sådan gør du
- Skær en lomme i kyllingefileterne ved at skære ned langs midten. Skær også lidt ind i siden på kyllingefileten så der bliver godt plads til fyld. Men skær ikke hul igennem kyllingen.
- Fyld kyllingefilterne med rød pesto.
- Fold parmaskinke omkring kyllingefileterne så pestoen bliver lukket inde i kyllingen. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad.
- Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20-25 minutter.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 382 kcal | Kulhydrater: 2 g | Protein: 51 g | Fedt: 17 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//
Lisbeth A skriver
Hej Louise
Spændende madblog du har:-)
Disse lyder som nogle jeg skal servere næste gang jeg får gæster.
Men vil det ikke blive lidt tørt kun med disse og en salat, eller vil pestoen gøre det ud for en sauce?
Mvh Lisbeth
Louise Dam skriver
Mange tak Lisbeth. Altså jeg synes ikke det er tørt, men hvis man er vant til at få sauce kan det da godt være man synes der mangler noget :-)
Maiken C. skriver
Hej Louise ... har du prøvet det samme med laks? Det smager super godt :-) Tak for en god opskrift :-) KH Maiken
Louise Dam skriver
Nej, det har jeg ikke. Men det kan jeg sagtens forestille mig ville være godt. Det må jeg se at få prøvet :-)