Kyllingelår på kartoffelbund med rosmarin
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 3 kyllingeoverlår
- 8 kartofler
- Rosmarin
- Salt og peber
- Salat
- 1 pakke sukkerærter
- 1 avokado
- 1 lille dåse majs
- 200 g champignon
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og skær dem i skiver og læg dem i et ovnfast fad. Krydr med salt, peber og rosmarin. Læg kyllingelårene ovenpå kartoflerne og krydr med det samme. Stil i en 200 grader varm ovn i ca. 1 time. Lav imens en salat af grøntsagerne. Avokado og sukkerærter skæres i tern. Champignons skæres i kvarte og det hele blandes i en skål.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 1055 kcal | Kulhydrater: 193 g | Protein: 35 g | Fedt: 19 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise skriver
Ja det er super nemt, og så smager det bare rigtig godt :-)
Newyorkerbyheart skriver
Kylling og rosmarin - what's not to like?? :-)
Mange hilsner
Birthe
Malou Klidmoster skriver
Uhm, lækker måde at lave kylling og kartofler på samtidigt :-)