Kyllingespyd, ovnkartofler og vandmelonsalat
Justér antal3 personer
Udstyr (reklamelink)
- 7 (reklamelink)grillspyd
Sådan gør du
Kyllingespyd
- Alle ingredienserne undtagen kyllingen blandes sammen til en marinade. Kyllingefileterne skæres i tern og vendes i marinaden. Kyllingestykkerne sættes på spyd, lægges i et fad og resten af marinaden hældes over og de står og trækker i køleskabet i så lang tid man har. Gerne nogle timer. Spydene ligges på en rist, men en bageplade under, og kommes i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. eller til de er gennemstegte.
Ovnkartofler
- Kartoflerne skrabes (eller skrælles) og vaskes, og skæres i mindre stykker. Ligges i et ovnfast fad og der hældes lidt olivenolie over og krydres med salt og barbecue. Stilles i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 min.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 455 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 31 g | Fedt: 18 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Marinaden
Kyllingestykkerne vendes i marinaden og sættes på spyd
Resten af marinaden hældes over spydene
Spydene har trukket i marinaden i nogle timer
Kartoflerne inden de kom i ovnen
De færdige ovnkartofler
De færdige kyllingespyd
Ditte skriver
Hej Louise, det ser vildt lækkert ud:) kan kyllingen godt ligge i marinaden natten over? Eller bliver den for gennemtrængende smagen?
Vh Ditte
Louise Dam skriver
Det kan den sagtens :-)