Min opskrift på en lækker risret med oksekød, bacon, ananas, tomater og meget andet lækkert. Færdig på kun 20 minutter!
//Reklame - udarbejdet i samarbejde med Uncle Ben's//
Denne opskrift på risret med oksekød er lavet i samarbejde med Uncle Ben's, som I måske kender for deres færdiglavede saucer. Men Uncle Ben's laver også ris, og derfor har jeg lavet en lækker risret. De fleste af deres ris kan tilberedes på 10 minutter og desuden kommer risene i nogle ret smarte poser (Boil in Bag), som gør det overflødigt at måle vand og ris af, så jeg vil mene at alle burde kunne koge ris uden at brænde dem på, koge dem ud eller lignende.
Uncle Ben's har netop lanceret to nye risvarianter i deres sortiment. Uncle Ben's Fuldkornsris & Quinoa og Uncle Ben's Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa. Til denne opskrift kan du både bruge de helt nye risvarianter eller blot de helt almindelige Uncle Ben's ris.
Prøv også disse opskrifter:
Karrykål med oksekød | Sommerlig rissalat | Fyldt kalkunbryst med friskost og champignon
Indimellem må aftensmaden bare gerne gå rigtig stærkt. Det er ikke altid man har oceaner af tid til at stå i køkkenet, og hvis man gerne vil undgå alt for meget take-away kan det være svært at nå madlavningen. Men her kommer min opskrift på en lækker risret med oksekød, som kun tager 20 minutter at lave! Nemmere bliver det næsten ikke!
Lækker risret med oksekød og ananas
Ingredienser
- 1 pose Uncle Ben's Ris & Quinoa, Uncle Ben's Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa eller Uncle Ben's ris
- 150 g bacon i tern
- 500 g hakket oksekød
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 1 lille dåse ananas, behold juicen
- 1 lille dåse majs, 150 g
- 100 g frosne ærter
- 1 peberfrugt
- 8 cocktailtomater, 300 g
- 1 terning oksebouillon
- Salt
Sådan gør du
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Svits baconen på en varm pande.
- Imens hakker du løget, skærer peberfrugt og ananas i tern (husk at gemme ananassaften), og skær tomaterne i kvarte.
- Når baconen er blevet brunet godt af tilsætter du det hakkede løg, samt presset hvidløg.
- Svits løget til det er klart.
- Brun det hakkede oksekød på panden.
- Tilsæt majs og ærter og rør rundt i retten.
- Tilsæt rød peber, ananas, tomater og de kogte ris.
- Rør det hele godt rundt og tilsæt så ananasjuicen og bouillonterningen. Lad den blive opløst i retten.
Marianne skriver
Super lækker og nem ret. Smager helt som "amerikansk blanding" som jeg elsker, bare med bacon og oksekød❤️
Louise Dam skriver
Hvor skønt at høre du kan bruge opskriften :-)
lisa skriver
Hvor ser det bare lækkert ud!
Hvor er skålen fra?
Louise Dam skriver
Mener den er fra House Doctor, men er ikke helt sikker.