I denne kølige tid er det altså dejligt med noget varm mad med lidt bid i. Denne thailandske ret er krydret med rød karrypasta, som lige gør at den bliver lidt stærk og varmer én godt op. Derudover har den en virkelig god balance i smagen og så er den bare super hurtig at lave.
Hvis du er vild med svinekød, så kan ud også prøve min gryderet med hvide bønner og svinekød.
Lækker thairet med svinekød
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 1 spsk olie
- 1 løg, finthakket
- 4-5 fed hvidløg, finthakket eller presset
- 4-5 tsk (reklamelink)rød karrypasta
- 500 g hakket svinekød
- 4 tomater, hakket fint
- 6 spsk fiskesauce
- 4 spsk citronsaft
- 4 tsk sukker
- En lille dåse ananas
Serveres med ris.
Sådan gør du
- Start med at sætte risene over. Kog dem efter anvisningen på pakken.
- Opvarm olien i en wokpande, tilsæt hvidløg og løg og steg til det er gyldent.
- Tilsæt karrypastaen og rør det godt sammen.
- Tilsæt kødet og steg til det ikke lyserødt længere.
- Tilsæt tomaterne, rør rundt og lad det stege et minuts tid.
- Tilsæt fiskesauce, citronsaft, sukker og ananas og lad det stege videre i omkring 2 minutter.
Noter
Opskriften er fundet her.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 845 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 48 g | Fedt: 61 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
XeniaJ skriver
Uhm, det lyder lækkert. Det tror jeg muligvis jeg skal have prøvet på et tidspunkt - evt. med blomkålsris i stedet for :)
Louise Dam skriver
Det synes jeg helt sikkert du skal! Og er sikker på den også er god med blomkålsris :-)