Laksefrikadeller med bagte gulerødder, grønne bønner og urtecreme
Justér antal2 personer
Ingredienser
Laksefrikadellerne
- 400 g laksefars
- Lidt persille
- Lidt olie til at stege i
Bagte gulerødder
- 600 g gulerødder, jeg lavede kun halvdelen til én person
- (reklamelink)Olivenolie
- Salt
Urtecreme
- 4 spsk. fromage frais
- 1 håndfuld persille
- 1 håndful dild
- 1 håndfuld purløg
- Citronsaft
- Salt
Frosne grønne bønner
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne og skær dem i små skrå stykker og læg dem i en bradepande med lidt olivenolie og groft salt. Stil dem i en 200 grader varm ovn i ca. 15-20 min. Bland imens den færdige laksefars med lidt persille (eller endnu bedre, lav din egen fars). Form farsen til frikadeller og steg dem på panden. Rør en urtecreme af fromage frais, citronsaft, salt og krydderurter. Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 1-2 min. Når gulerødderne er færdige vendes de med lidt hakket persille.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 409 kcal | Kulhydrater: 29 g | Protein: 43 g | Fedt: 13 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments