Laksetærte med spinat og champignon
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 1 pakke maizena grovtærtedej eller hjemmelavet
- 300 g (reklamelink)laksefilet
- 250 g frisk spinat
- 5-6 champignon
- 3 æg
- 2 dl mælk
- lidt revet ost
Sådan gør du
- Lav tærtedejen klar. Skær laksen ud i mindre firkanter, og steg dem hurtigt på en pande, krydr med salt og lig dem oven på tærtebunden. Champignons og spinat skylles, og champignonerne skæres i mindre stykker og lægges på tærtebunden. Spinaten kommes på den varme pande, og når spinaten er faldet helt sammen krydres med salt og spinaten kommes over på tærtebunden. Æg, mælk og lidt salt og peber piskes sammen i en skål og hældes over tærten. Til sidst drysses med revet ost (kan undlades). Tærten bages ved 200 grader i ca. 25-30 min., eller til tærten er gennembagt og gylden ovenpå.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 803 kcal | Kulhydrater: 53 g | Protein: 52 g | Fedt: 42 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Nadina skriver
Jeg skal lige sige at jeg har lavet den i torsdags og det smagte super godt. Det er blevet en af vores favoritter ;)
Louise skriver
Det er jeg sørme glad for at høre!
Louise skriver
Tak. Den var også rigtig lækker :-)
Kim skriver
Det skal jeg vist også prøve en dag, mum det ser godt ud :-)
Newyorkerbyheart skriver
Uhm, den ser godt nok lækker ud den tærte :-) Jeg er helt pjattet med madtærter.....
Mange hilsner
Birthe