Tapas er så skønt. Jeg er vild med at kunne servere en masse små retter, som man kan sidde og hapse af. Jeg har allerede masser af opskrifter på tapasretter, men denne opskrift er ny og de små laksetapas med agurk og flødeost er super skønne og de er meget nemme at lave. De består blot af agurk i skiver, men et lille stykke røget laks og til sidst lidt flødeost. Så er det bare at sætte et lille spyd eller en tandstik igennem og så er de klar.
Laksetapas med agurk og flødeost
Justér antal10 stk.
Udstyr (reklamelink)
- (reklamelink)Skærebræt
Ingredienser
- ½ agurk
- 2 skiver røget laks
- Flødeost
Sådan gør du
- Skær agurken i skiver med en tykkelse på cirka 1 cm.
- Skær den røgede laks i små aflang stykker og rul det sammen.
- Placer det rullede stykke laks oven på agurkskiven.
- Placer så en lille klump flødeost på toppen. Sæt en tandstik igennem.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 2 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments