Du kan også prøve min anden opskrift på en lækker kyllingelasagne.
Lasagne med kylling, grøntsager og hytteost
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 450 g hakket kylling
- (reklamelink)Lasagneplader
- 1 stort løg eller 2 små, revet eller finthakket
- 2 gulerødder, groft revet
- ½ squash, i tern
- 1 snackpeber, i tern
- 1 glas tomatsauce, ca. 475 g
- 500 g. frossen spinat
- 450 g. hytteost, 1 stort bæger
- 200 g. revet ost, gerne light
- Krydderier efter smag, f.eks. paprika, kyllingekrydderi, lidt chili pulver o.lign.
Sådan gør du
- Spinaten optøes og blandes med hytteosten, krydres med lidt salt. Kyllingekødet brunes i en gryde. Krydderier tilsættes og det hakkede løg svitses i gryden. Tilsæt gulerødder, squash og snackpeber. Tomatsaucen tilsættes og saucen koger lidt. Lasagnen ligges sammen med først et lag lasagneplader, sauce, lasagneplader, spinat/hytteostblandingen – dette gøres to gange. Der afsluttes på det andet lag spinat med en pose revet ost. Sættes i en 200 grader varm ovn i 30 min. Lad den gerne stå i 10 minutters tid inden man spiser af den.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 731 kcal | Kulhydrater: 83 g | Protein: 64 g | Fedt: 17 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Betina skriver
Det er min absolute favorit lasagne. Jeg har så bare byttet hytteosten ud med ricotta, da jeg ikke bryder mig synderligt meget om hytteost.
Louise Dam skriver
Det lyder også lækkert med ricotta - det kunne jeg helt sikkert også godt finde på at bruge.
Alice skriver
Hej Louise !!
Jeg har set den her opskrift nu og vil prøve den, men hakket eller hel spinat eller er det underordnet?
Louise Dam skriver
Du kan bruge begge dele, men jeg foretrækker helbladet.
Michelle skriver
Hej Louise,
Når du skriver næringsindhold pr. portion, hvor mange gram har du så regnet ud fra? :)
Ser virkelig lækker ud.
Louise Dam skriver
Hej Michelle, det kan jeg desværre ikke længere huske. Men vil tro det har været et rimelig stort stykke :-)
Verena skriver
Det er den bedste lasagne ever - aldrig mere okse lasagne
Hvis den er lavet søndag - har du så nogen ide om
Hvor længe den kan stå i køleskabet
Tænker vi spiser resten i morgen, det bør vel være ok, spørger pga spinaten - ved ikk om den gør noget ;(
Louise Dam skriver
Det er intet problem at gemme den et par dage - jeg har gjort det masser af gange. Bare varm den godt op.
Nellie Nielsen skriver
Jeg synes jo den her opskriift ser himmelsk ud, lasagne er min yndlingsret og jeg elsker den i flere varianter ;-) men min mand kan slet ikke udstå ost medmindre det er smeltet mozzerella på pizza, lasagne eller et stykke smeltet ost i sin burger. Kan jeg godt bruge hytteost til ham så? Vil det bare blive en cremet konsistens eller bliver det meget 'ostet'?
Louise Dam skriver
Hej Nellie
Det er svært at vide hvordan din mand synes det smager - men jeg synes på ingen måde at hytteosten virker "ostet" i lasagnen så umiddelbart tror jeg ikke han vil kunne gennemskue at det er hytteost der er i.
Louise M. skriver
Hej Louise! Jeg skal faktisk til at lave din lasagne i aften for første gang, det ser mega lækkert ud (og så er det jo altid fedt når man kan tage rester med i madpakken).
Når du skriver krydderier, er det så noget særligt du tænker på?
Mvh. Louise.
Louise Dam skriver
Jeg har prøvet at skrive lidt eksempler på hvad du kan bruge under ingredienserne. Men det er tit noget af det jeg selv varierer lidt. Så jeg bruger bare det jeg lige synes jeg har lyst til den dag :-) Held og lykke med madlavningen.
www.myfoodpassion.net skriver
Har aldri prøvd kylling i lasagne, men denne så veldig god ut.
http://www.myfoodpassion.net
Louise Dam skriver
Tak :-)
Anne skriver
Hej Louise
Super lækker kyllinge lasagne... Med mange grøntsager.. Meget populær hos mine store teenagere.
Jeg måtte bare lige sjusse lidt med mængden af boullion og mælk .. Samt kryderier..
Det kunne måske være godt hvis du havde nogle forslag.
Mvh Anne
Louise Dam skriver
Dejligt at du kunne lide det. Jeg tror faktisk slet ikke jeg havde puttet mælk og boullion i denne, det må være en fejl det har sneget sig ind i teksten. Jeg har rettet det til nu. Jeg prøver også at skrive lidt krydderier på.
Maria/madgladmad skriver
Hej Louise
Jeg synes, at du har en flot blog med en masse gode opskrifter og dejlige billeder, der fortæller fremgangsmåden rigtig godt! Jeg har derfor givet dig en award. Du kan læse mere på: http://madgladmad.wordpress.com/2012/02/26/liebster-blog-award/
Rigtig god aften!
Kh. Maria
http://www.madgladmad.wordpress.com