Jeg har ikke så mange favoritopskrifter med fisk, så vi får ikke så meget fisk, lige bortset fra sushi. Derfor er jeg altid på udkig efter nogle gode opskrifter med fisk. Jeg kiggede lidt på Brødrene Prices opskrift på fiskelasagne, og gik ud fra den. Men jeg tilføjede selv nogle forskellige grøntsager. Denne udgave er den nemme af slagsen. Det vil sige at både pesto, tomatsauce og mornaysauce er købt færdiglavede. Hvis man har lyst kan man sagtens lave det hele fra bunden, men det blev nu virkelig godt alligevel, og så er det super nem aftensmad!
Lasagne med torsk og pesto
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 250 g (reklamelink)lasagneplader
- 300 g frossen spinat
- 600 g (reklamelink)torskefilet
- 1 lille dåse majs
- 2 gulerødder, revet
- 700-800 g tomatsauce
- ½ liter mornaysauce
- 200 g basilikum pesto
- Evt. revet ost
Sådan gør du
- Skær torskefilterne ud i strimler på størrelse med din langefinger. Riv gulerødderne og optø den frosne spinat (jeg gør det bare i mikroovnen). Opdel torsk, gulerødder, spinat og majs i 3 bunker. Start nu med at ligge et lag lasagneplader i bunden af et stort ovnfast fad. Fordel nu ⅓ del af alle ingredienserne (mindre af mornaysaucen, da den skal kunne dække et helt lag alene til sidst) start med torsken, så gulerødderne, majsen og spinaten. Fordel så tomatsauce, og mornaysauce og dryp med pesto rundt på laget. Læg så et nyt lag lasagneplader og fortsæt indtil du har lavet tre lag med fyld. Afslut med et lag lasagneplader og resten af mornaysaucen. Drys eventuelt med lidt revet ost.
- Bag lasagnen i ovnen ved 200 grader i cirka 25-30 minutter. Tag lasagnen ud af ovnen og lad den stå og hvile i cirka 10 minutter.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 1019 kcal | Kulhydrater: 86 g | Protein: 59 g | Fedt: 48 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Kit Anne Krogh skriver
Uhm, hvor ser det lækkert ud - både maden og det flotte porcelæn B-) Al mad smager bedre serveret på royalt stel.
- Anne
Louise Dam skriver
Det var altså også bare super godt! Helt sikkert en ret der vil blive lavet igen. Og ja, servering på en fin tallerken gør bare et eller andet for maden ;-)