Lasagneruller med kylling og spinat
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 1 løg, finthakket
- 450 g. hakket kylling
- ca. 130 g. frossen helbladet spinat, 4 kugler
- 1 meget stor gulerod, eller to mindre, groft revet
- 1 glas tomatsauce
- 4 spsk. revet parmesan
- Ca. 175-200 g. friske lasagneplader
- ½ portion béchamelsauce
- Lidt revet ost
Sådan gør du
- Svits det hakkede løg i en gryde og brun derefter kødet. Tilsæt spinat, revet gulerod, 4 spsk. parmesan og 4 spsk. af tomatsaucen. Hæld resten af tomatsaucen i et ovnfast fad. Lav béchamelsaucen efter opskriften.
- Skær lasagnepladerne ud i mindre plader og læg noget af fyldet i den ene ende. Rul lasagnepladen sammen om fyldet og læg dem side om side i fadet. Hæld béchamelsaucen over rullerne og drys med lidt revet ost. Sæt i en 200 grader varm ovn i ca. 25 min.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 383 kcal | Kulhydrater: 48 g | Protein: 35 g | Fedt: 5 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skriv en kommentar