Lun pastasalat
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 300 g. (reklamelink)pasta
- 1 kyllingefilet
- 1 lille løg, hakket
- 1 fed hvidløg, hakket eller presset
- 1 snackpeber, hakket
- 1 lille dåse majs
- Ca. 2 håndfulde ærter
- 3 cocktailtomater, ca. 100 g., i både
- 3 forårsløg, 1 bundt
- Frisk eller tørret persille eller en anden krydderurt
- 2 dl. creme fine
- lidt parmesan eller revet ost
Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Steg kyllingebrystet og skær det i strimler. Tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt og steg det ca. 1 min. Skru ned til svag varme. Tilsæt majs. tomater, ærter, forårsløg, kylling og den kogte pasta. Tilsæt creme fine og kog det under omrøring i ca. 1 min. Rør krydderurterne i til sidst, og tag panden af varmen.
- Serveres med lidt revet ost.
- Note: Super lækker ret, som helt sikkert skal laves igen. Man kan jo skifte grøntsagerne ud alt efter hvad man lige har i køleskabet. Kyllingen kan også erstattes af andre ting.
Noter
Inspiration til opskriften er hentet fra "Den store Familie Kogebog".
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 444 kcal | Kulhydrater: 27 g | Protein: 25 g | Fedt: 27 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments