Disse små lækre hvide marcipankugler er fyld med lækker lakridsmarcipan fra Odense Marcipan. Du kan dog også sagten lave din egen lakridsmarcipan ved at blande marcipan med lakridssirup eller lakridspulver. Så er de overtrukket med hvid chokolade og drysset med lækker rålakrids. Kuglerne er rigtig hurtige at lave, så smager de virkelig godt og så pynter de da bare så fint på konfektbordet til jul.
Marcipankugler med lakrids & hvid chokolade
Justér antal20 stk.
Ingredienser
- 150 g lakridsmarcipan
- 100 g (reklamelink)hvid chokolade
- Rålakridspulver
Sådan gør du
- Rul lakridsmarcipanen til 20 kugler. Smelt den hvide chokolade (og temperer den også meget gerne!) og overtræk marcipankuglerne med chokoladen. Lad chokoladen stivne og overtræk dem endnu engang så du får et lækkert tykt lag chokolade omkring marcipanen. Drys med rålakridspulver og lad chokoladen størkne helt inden de serveres.
- Jeg kan anbefale at smelte chokoladen i et vandbad der passer til din gryde. Jeg er selv rigtig glad for denne type vandbad/chokoladesmelter.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 63 kcal | Kulhydrater: 7 g | Protein: 1 g | Fedt: 4 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Skriv en kommentar