Dette er bare en super lækker ret, lækre kødboller med fyld af cremet mozzarella. I denne version har jeg lavet en hjemmelavet tomatsauce og servet sammen med en hjemmelavet pasta. Men det kunne ligeså godt være en købt tomatsauce og købt frisk pasta, og så er der bare en virkelig hurtig omgang aftensmad hjemme.
Kødboller med mozzarella
Justér antal4 personer
Ingredienser
Kødbollerne
Tomatsauce
- 2 (reklamelink)dåse hakkede tomater
- 2 fed hvidløg
- 2 tsk sukker
- 2 tsk salt
- 2 tsk (reklamelink)balsamico
- 2 tsk (reklamelink)tørret oregano
Serveres med frisk pasta eller hjemmelavet pasta.
Sådan gør du
- Kødbollerne
- Rør en fars af kødet, ægget, rasp, mel og salt og peber. Form farsen til 10 store kødboller. Lav en fordybning i kødbollerne. Skær mozarellaen i 10 mindre stykker og lig et stykke i hver fordybning. Form farsen tæt rundt om mozarellaen. Steg kødbollerne i lidt olie på en pande ved middel varme til de er gennemstegt.
- Tomatsaucen
- Alle ingredienser blandes i en gryde. Lad saucen simre i 30-60 minutter. Blend til sidst saucen igennem med en stavblender.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 495 kcal | Kulhydrater: 12 g | Protein: 31 g | Fedt: 35 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Af Louise Dam
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Anna skriver
Hold da op hvor ser de lækre ud de kødboller! Det skal prøves :-)