En super nem og lækker pastaret, der er perfekt til en hverdagsaften hvor det skal gå lidt stærkt. Den er også god at lave en stor portion af, og så bruge den enten til at have med til frokost dagen efter, eller blot spise resterne til aftensmad dagen efter.
Derudover er retten også fin at fryse ned, og så er der endnu hurtigere mad en anden dag.
Mexicansk pastaret
Justér antal6 personer
Ingredienser
- 2 gulerødder
- 4 fed hvidløg
- 2 løg
- 250 g (reklamelink)pasta
- 1 dåse majs
- 475 g hakket oksekød
- 475 g pastasauce med basilikum, 1 glas - eller lav den selv
- 2 dl mælk
- ½ dl salsa sauce, fra glas
- 150 g revet ost
- 100 g creme fraiche, skyr el. lign kan også bruges
- 2 tsk basilikum
- Salt
- Krydderier efter smag
Sådan gør du
- Pastaen koges efter anvisningen på pakken.
- Hak løgene og pres hvidløget, svits det i en stor gryde.
- Tilsæt kødet og brun det.
- Skær gulerødderne i skiver eller halve skiver. Tilsæt dem til kødet sammen med majsene.
- Tilsæt pastasauce (kan laves selv), mælk, salsa sauce og creme fraiche.
- Krydr med salt, frisk basilikum og evt. andre krydderier.
- Pasta og sauce blandes i et ildfast fad, der drysses med revet ost, og retten sættes i en 200 grader forvarmet ovn i 15-20 min.
Noter
Serveres med en god salat.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 527 kcal | Kulhydrater: 44 g | Protein: 28 g | Fedt: 27 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise skriver
Ja den er lækker. Måske jeg selv snart skulle lave den igen :-)
Janne skriver
Rigtig god ret. Lækkert, nemt og nærerigt. :)