Jeg mangler tit et godt mellemmåltid, som er nemt lige at tage med på farten, som mætter godt og samtidigt er sundt. Sådan et har jeg så endelig fundet her. Disse små æggemuffins er fyldt med både protein og grøntsager og mætter derfor rigtig godt. De vil også egne sig rigtig godt som tilbehør til aftensmaden eller frokosten.
Mini æggemuffins med lækre grøntsager
Justér antal12 stk.
Ingredienser
- 125 g tomat
- 100 g hakket frossen spinat
- 50 g champignon
- 1 æg
- 6 æggehvider, 2 dl
- ½ dl minimælk
- salt og peber
Sådan gør du
- Optø spinaten. Hak tomat og champignon i små stykker og bland det med spinaten. Bland æg, æggehvide, mælk, salt og peber sammen. Fordel grøntsagerne i en fast muffinsform, eller eventuelt små ramekiner og fordel derefter æggemasse i alle formene.
- Bag i ovnen ved 180 grader i cirka 20-30 minutter.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 20 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 3 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
mette skriver
Kan de fryses?
Louise Dam skriver
Hej Mette
Jeg har faktisk selv frosset nogle ned, men jeg har ikke haft dem taget op endnu. Men jeg kan ikke forestille mig der skulle være nogle problemer med det.