Mørbrad med serranoskinke, sennep og mozzarella
Justér antal6 personer
Ingredienser
- 2 afpudsede svinemørbrad skåret i bøffer
- Ca.12 skiver serrannoskinke, én til hver bøf
- 2 kugler frisk mozzarella i skiver
- Friske basilikumblade, meget grofthakket
- (reklamelink)Dijonsennep
- 2 tomater indmad, skåret i tern
- Salt & peber
Sådan gør du
- Bank bøfferne lidt flade og brun dem på panden. Krydder dem godt med salt og peber.
- Lad bøfferne køle lidt af og placer dem i den ene ende af et stykke serrano. Smør bøfferne med lidt sennep, top med lidt tomat og basilikumblade. Skinken pakkes omkring hver bøf.
- Læg pakkerne i et ildfast fad og kom en skive mozzarella ovenpå.
- Bag ved 200 grader til osten er smeltet og har fået lidt farve - ca 15-20 min.
- Jeg serverede bøfferne med flødekartofler, salat og brød.
Noter
Opskriften er fundet hos Mad med hjertet.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 1019 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 151 g | Fedt: 41 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Maria skriver
Wow en dejlig side at falde over, nu skal vi aldrig mangle ideer. Jeg følger med her :)
Louise Dam skriver
Dejligt at høre. Velkommen til ;-)