Hjemmelavede kokostoppe eller kokosmakroner smager helt fantastisk og med denne opskrift er det så nemt at lave at det kun tager omkring ½ time fra du er gået igang til de er klar. Her bruger jeg nemlig blot kokosmel og kondenseret mælk, så det er så nemt og hurtigt at lave disse kokostoppe. Der skal kun bruges 4 ingredienser i alt, så det bliver næsten ikke nemmere.
Nemme kokostoppe (kokosmakroner)
Justér antal20 stk.
Ingredienser
- 400 g (reklamelink)kokosmel
- 2 tsk vaniljesukker eller ½ tsk vaniljepulver
- 1 dåse kondenseret mælk
- 100 g (reklamelink)mørk chokolade
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader.
- Bland alle ingredienserne i en skål, og sæt derefter cirka 20 toppe på en bageplade.
- Bag dem i ovnen cirka 12-14 minutter eller indtil de er lysebrune på toppen.
- Afkøl toppene og dyp dem i smeltet mørk chokolade.
Noter
Opskriften er fundet hos I tråd med Mille.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 175 kcal | Kulhydrater: 24 g | Protein: 5 g | Fedt: 7 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]
Mette skriver
300 gram kokos til en dåse kondenseret mælk og de bliver saftige! Læg en ekstra bageplade under, så bliver de ikke for mørke i bunden.
Susanne skriver
Meget nemme at lave,men mine blev godt nok tørre😢
Louise Dam skriver
Øv :-( Nu er det godt nok flere år siden jeg har lavet denne opskrift, så jeg kan ikke helt huske præcis hvordan de bliver. Men de skulle da gerne ikke blive tørre.
Mette Hagensten skriver
De er super gode, og jeg synes mængden af kokos passer fint.
Lisser Ramm-Mikkelsen skriver
Er det 400 ml kokosmælk ?
Louise Dam skriver
Der skal slet ikke kokosmælk i opskriften, så det er det ikke :-)
Merete skriver
Skønne kokostoppe :-) Er der nogen som har prøvet at fryse dem ned??
Louise Dam skriver
Jeg har ikke prøvet, men det tror jeg bestemt godt man kan.
Naja skriver
De bliver ALT for tørre. Der er for meget kokosmel ifht en kondenseret dåse mælk.
Louise Dam skriver
Hej Naja
Det er jeg da ked af at du syntes. Jeg husker det som om jeg synes de smagte dejligt. Ellers havde jeg ikke delt opskriften :-)
Hilsen Louise
Irene skriver
Enig. Jeg vil nok prøve med det halve kokosmel
Michelle skriver
Hej Louise.... og Gitte :)
Ja, disse er bare "guffeliguf" - og så bidrager de jo både til den søde tand samt "fiberkontoen".
Læs evt. mere i mit indlæg her: http://itraadmedmille.blogspot.com/2011/02/guffeliguf.html.
Venlige blog-hilsener fra Michelle.
Louise skriver
Hej Michelle
Tak for en god opskrift ;-)
C'est la vie by G skriver
Årh hvor ser de bare lækre ud! Har aldrig prøvet at lave dem med kondenseret mælk, men det vil jeg da prøve nu :)
Super inspiration!
/Gitte
Louise skriver
Hej Gitte
De er rigtig gode, og så er de jo bare super hurtige lige at bikse sammen.
Dejligt de kan inspirere dig ;-)