Nemme morgenboller
Justér antal10 stk.
Ingredienser
Sådan gør du
Om aften:
- Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt, honning og havregryn. Rør hvedemelet i dejen lidt efter lidt, og rør til dejen er glat. Dæk dejen til med husholdningsfilm og sæt den i køleskabet natten over.
Næste morgen:
- Tag dejen ud af køleskabet. Sæt straks dejen i større eller mindre klatter på en plade med bagepapir - brug to skeer.
- Pensl bollerne med vand.
- Lad bollerne efterhæve mens ovnen forvarmes til 220 C ( varmluft 200 C ).
- Bag bollerne midt i ovnen i ca. 18-20 minutter.
Noter
Note: Det er helt sikkert den nemmeste måde at få nybagte boller på en lørdag morgen. Skønt :-)
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 142 kcal | Kulhydrater: 29 g | Protein: 4 g | Fedt: 1 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments