Så er julen ved at være overstået og man skal til at se videre og planlægge nytårsaften. Hvad enten din nytårsaften bliver et brag af en fest, eller blot en hyggelig aften, så skal der jo nok lidt mad til ;-) I dette indlæg får I vores nytårsmenu og så kommer jeg med et par forslag til hvad man ellers kan servere sådan en aften.
Se også mit andet bud på en lækker nytårsmiddag.
Vores menu til nytårsaften anno 2014 ser således ud:Forret:Laksemousse med hjemmebagt foccacia
Hovedret: Okseculotte, smørstegte kartofler med persille, hjemmelavet bearnaise og tomatsalat med basilikum.
Dessert: Creme Bruleé med friske hindbær og mynte
Til midnat: Hjemmelavet kransekage og champagne.
Natmad: Pølsehorn
Forslag til menu
Hvis du selv står og ikke lige ved hvad du vil servere nytårsaften, så kommer der lidt blandede forslag til forret, hovedret og dessert. Klik på billederne for at komme frem til opskriften.
Forretter
Ravioli med ricotta og spinat serveret med champignon/flødesauce
Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan
Hovedretter
Ovnbagt laks med honning og mandler
Langtidsstegt marineret nakkefilet
Tilbehør
Server det valgte kød sammen med en af mine lækre salater
Derudover kan disse Mini Pommes Anna også anbefales:
Og bag eventuelt også noget lækkert brød til hovedretten.
Desserter
Friske jordbær, creme anglaise, jordbærsorbet & brændt hvid chokolade
Triple chocolate mousse dessert
Hjerteformet brownie med vaniljeis og jordbær
Citronfromage med rugbrødstuille, valnøddecrocant, drænet yoghurt og citronmelissesukker
Til midnat
Der skal selvfølgelig også serveres en super lækker hjemmelavet kransekage når vi springer ind i det nye år!
Comments
No Comments