Knapt er julen overstået, og straks er det videre til planlægning af nytårsaften. For mig betyder det selvfølgelig lidt hvad man får at spise nytårsaften, og derfor er vores nytårsmenu da også allerede ret godt på plads. Vores aften bliver forholdsvis rolig. Vi skal være 5 venner/veninder til spisning og fest/hygge. Vi har været sammen de sidste mange år, så det bliver nok ligeså hyggeligt som altid :-)
Men som lovet så kommer der her en forsmag på, hvad vi regner med at servere nytårsaften. Menuen er også vegetarvenlig (lige bortset fra det røde kød til hovedretten :-))
Nytårsmenuen 2013
Velkomstsnack: Minitoast med guacamole, tunmousse og små pestosnegle
Forret: Jordskoksuppe
Hovedret: noget lækkert rødt kød (det er ikke helt besluttet hvilket endnu), kartoffelroulade, hvidløgsboller, urtefrikadeller, thaiinspireret nuddelsalat m.peanutdressing, aubergine/melon/mozarella salat og en hvidkål/grape salat.
Dessert: Mette Blomsterbergs chokoladetrøffel
Snacks: Kransekage, chips og et par lækre drinks
Hvis du er nysgerrig på hvad vi fik sidste år, så kan du finde hele menuen lige her.
Skriv en kommentar