Da jeg havde gæster i lørdags havde jeg egentlig besluttet at det kun ville blive til to retter mad. Men så var jeg lige et smut i Fakta,og der lå lige to pakker med lækker oksecarpaccio og så var det endda sat ned til halv pris!. I en pakke var der både kød og lidt parmesan til to personer, så det var en super nem forret. Du kan sagtens gå ned til din lokale slagter og købe carpaccio, eller du kan skære tynde skiver af en frossen oksemørbrad - men det er vist ret svært at få dem fine og tynde nok. Jeg serverede oksecarpaccioen med lidt rucola, parmesan og lidt pesto. Til hovedret serverede jeg den lækre og meget møre nakkefilet, som du finder opskriften på her.
Oksecarpaccio med rucola, pesto og parmesan
Ingredienser
- 200 g oksecarpaccio
- 50 g rucola
- 20 g parmesan
- 1 par skefulde pesto, jeg brugte en Pesto Calabrese, som er min yndlings
Sådan gør du
- Læg cirka 4 skiver carpaccio på hver tallerken. Drys med skiver af parmesan. I midten af tallerkenen anretter du med en håndfuld rucola og derefter et par klatter med pesto rundt på tallerkenen.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//
Skriv en kommentar