Hvis du kan lide denne her opskrift, vil du helt sikkert også kunne lide min anden wok med oksekød og chilinudler.
Oksekødsstrimler i wok med kokosmælk
Justér antal3 personer
Ingredienser
- 300 g oksekødsstrimler, rester fra cuvettesteg
- (reklamelink)soyasauce
- Woksauce
- Lidt olie til at stege i
- 2 tsk (reklamelink)karrypulver
- 1 løg, i små både
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 gulerødder, i stave
- 1 lille dåse ananas i tern
- 10 champignons, i små både
- 1 rød snackpeber, i strimler
- 2 cm revet ingefær
- 1 (reklamelink)lille dåse kokosmælk
- 2 tsk fishsauce
- Lidt chilipulver
- Lidt paprika
- Salt
- 5 forårsløg, i ringe
- ½ pakke sukkerærter
Sådan gør du
- Start med at marinere kødet lidt i en blanding af woksauce og sød soyasauce (eller hvis du lige har noget andet der passer til). Lad det gerne stå mindst 1 time, hvis du har tiden til det.
- Skyl alle grøntsagerne og skær dem ud så de er klar til at komme i retten. Hæld olie og karry i wokken og brænd karryen af. Brun løg og hvidløg og tilsæt så gulerødderne. Lad det stege 1 min. ca. Tilsæt så ananas, champignons, rød peber, ingefær og kødet og svits det igennem. Tilsæt så kokosmælk og fishsauce og smag til med chilipulver, paprika og salt. Når det smager som du ønsker tilsættes forårsløg og sukkerærter og retten serveres med ris.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 421 kcal | Kulhydrater: 40 g | Protein: 22 g | Fedt: 21 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Ole Gilberg skriver
Kære Louise,
Hvornår kommer du kødet i gryden?
Med venlig hilsen
Ole
Louise Dam skriver
Hej Ole
Jeg har opdateret opskriften nu. Tak fordi du nævnte det :-)