Oksemørbradbøffer med salat og kartoffegratin
Justér antal2 personer
Ingredienser
- 2 oksemørbradbøffer
Kartoffelgratin
- 600 g kartoffel
- 3 dl (reklamelink)grøntsagsbouillon
- 3 spsk parmesan, eller anden hård ost
- salt og peber
Salat
- frisk spinat
- avokado
- mango
- ristede og saltede nødder
Sådan gør du
Oksemørbradbøffer
- Bøfferne steges på en varm grillpande i ca. 3 min. på hver side. Krydres med salt og peber.
Kartoffelgratin
- Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. Kartoffelskiverne ligges i et ovnfast fad, der hældes lidt bouillon over, drysses med lidt parmesan, salt og peber. Sådan fortsættes indtil der ikke er flere kartofler. På det øverste lag hældes resten af bouillonen på, og der sluttes af med lidt ekstra parmesan. Sættes i en 200 grader forvarmet ovn i ca. 1 - 1 ¼ time. Eller til kartoflerne er møre og gyldne.
Salat
- Skyl spinaten grundigt. Skær avokadoen og mangoen ud i terne og bland dem med spinaten i en skål. Server med små saltede og ristede nødder.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 828 kcal | Kulhydrater: 78 g | Protein: 62 g | Fedt: 31 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Louise skriver
Det var også super lækkert. Og en rigtig lørdagsmiddag :-)
Anonymous skriver
Det er vist en rigtig fredag/lørdag middag :-)
Newyorkerbyheart skriver
Uhm, det ser vel nok godt ud! :-) Jeg er vild med sådan en kartoffelgratin og oksemørbradbøffer, kan man (læs: jeg) altid spise....
Mange hilsner
Birthe
Malou Klidmoster skriver
Uhm, lækker middag :-)
Louise skriver
Ja, det smagte rigtig dejligt :-)